Mina grejor - den här veckan.

Onsdag 21 septemberJag snackar lite med författaren Jeanette Winterson på Internationella författarscenen på Kulturhuset.
Mest om senaste boken Stone Gods, men om jag vågar tänkte jag också ta upp hennes fitnessbok, eller åtminstone hennes fantasybok för barn.Torsdag 22 september

Jag pratar lite med Ralf Dittrich, Helmut Morsback och Svante Weyler inför den första filmen i serien med DDR-filmer på Cinemateket. Sedan visas Berlin Ecke Schönhauser. Start 18.00.
Fredag

Det där filmprogrammet Kino. Den här veckan om Zombies och andra hjärndöda saker. Börjar 18.15.Lördag

Intervjuar jag Peter Kahane inför visningen av hans film Die Architekten. Helt jävla fantastisk film, faktiskt. Start 18.00!

Kommentarer:
Postat av: snowflake

Tack för din insats, du var bra med Winterson. Fick du någonsin tillbaka den där fitnessboken eller försvann den i publikhavet?

Postat av: snowflake

Förtydligande: Din beskrivning "Jag snackar lite med författaren Jeanette Winterson på Internationella författarscenen på Kulturhuset" låter alldeles för slapp och på en höft. Så var det inte. Du var påläst och kunnig och ställde frågor som tog samtalet vidare. Det var en stor lättnad för mig, som var på Kulturhuset veckan innan för att höra polska ff Olga Tokarzcuk, men fick det mesta förstört pga att Agneta Pleijel inte gjorde som du.

Tack.

2009-10-25 @ 13:43:36
URL: http://snowflakesinrain.wordpress.com

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits