Det blev en helg den här veckan ocksåP-fest hos miss Apple.Baconbaby på Andys julfest.Och vad var det egentligen Virtanen skrev när jag köpte hans bok på hemmareleasefesten. Vem är Bongen Wittström? Och vad är krumligaste? Jag tror det var snällt i alla fall.

Trist start på tyska filmdagarnaNä, öppningsfilmen "Jerichow" var ingen höjdare när Tyska filmdagarna invigdes igår, eller
"German films goes north" som de heter. Tråkheterosexuell intrig (triangeldrama med hustrumisshandel, kriminalitet, knull på hårda hallgolv), en löjligt klyschigt tillyxad turkisk rollfigur, och ett bitvis nästan bisarrt sammanbitet skådespeleri från skådisen Benno Fürmann.
Jag nästan misstänker att man valt "Jerichow" som invigningsfilm i Stockholm på grund av svenskkopplingen - i en scen pratar de ju faktiskt om Pippi Långstrump. Jag gör ett nytt försök med tyskarna på söndag, då går jag och ser avslutningsfilmen Sjunde Himlen - om passion mellan ett par på 60 och 76 år. Gött! Avslutade kvällen med rundan Babs/Ginko/Sidetrack. Inte så nyttigt.

Se gamla människor hångla! (Det här är kanske den bästa trailer jag sett i år).


Spinoffsäsongen är på gång. I alla fall för The Hills

The Hills ynglar av sig, nu finns det nya trailers för både Whitney Ports äventyr i "The City", och för Brodys jakt på en ny bästis i "Bromance. Och det är ganska uppenbart vilken av de två jag tänker följa. Snubbiga svennar i gruppdynamik är typ den exakta definitionen av helvetet för mig. Eller är det så att de faktiskt har slängt in en pugga för chockeffekt? Och trots att Fug Girls redan är ganska....eh....skoningslösa i sina omdömen.

MTV Shows


The City - MTV Shows

hits