Distribution på nätet - fixat och klart

Erik från Plattform ringde och berättade att de fixat det där med digital distribution av film. Ja, eller Headweb heter firman som fixat det, men Plattformarna passade på att ikväll i med filmen "Hälsningar från skogen" bli först i Sverige med att släppa en film simultant på bio och på nätet. Det var verkligen på tiden!

Harvey Milk High school

För någon vecka sedan blev jag uppringd av Debatt-redaktionen som ville att jag skulle vara arg för att homosexuella föräldrar satte sina barn i särskilda regnbågsdagis. Jag var inte arg alls på det, så jag slapp åka till Göteborg. I alla fall för den här gången. Detsamma gällde alla de andra mediebögpolarna som blev kontaktade av redaktionen - de flesta av dem inte särskilt sugna på barn, och därför inte så intresserade av att kritisera det faktum att det finns ett dagis med hbt-kompetens i Sverige.

Ungefär samma problematik, fast för lite äldre barn, tas upp i Utbildningsradions Skolfront ikväll. Mn gamla p3-kollega Katarina Andersson har varit på The Harvey Milk High School och snackat med två av eleverna. Ett konkret exempel på handfasta åtgärder för att skydda utsatta kids. Hoppas att Debatt inte får nys om skolan bara...Då skickar dom väl dit Janne J. för att stänga skiten.  


Dagens amazonbeställning: Raumpatroille Orion

På vägen hem från Hong-Kong kunde man se på sci fi-serien Raumpatroille Orion på Lufthansas onboard entertainment. Tror att det är den här serien som Martin Bergström obsessade kring redan för mer än tio år sen. Jag har alltid varit lite sen. Kan inte riktigt se mig mätt på det här dansklippet.

hits