Flyttkort

Nu flyttar jag min blogg hit.

Hilsen

roger

MIna femton minuter av fame på Dagens Media och veckans bloggbeef

Hade jag varit sjukt konspiratorisk så hade jag kanske fått det till att Dagens Media på något vis skulle hämnas för att jag dissade deras stjärnreporter Niclas Rislund när jag var sjukvikarie för Annika Lantz. Men det tror jag inte. Jag tror bara att de har en alldeles egen sorts nyhetsvärdering. Eller läs själv deras nyhet om mitt nya jobb på Rodeo här.
(Tretton år av kulturjournalistik spelar väl ingen roll, det är ju Annika Lantz sidekick jag är).

In other news så har Emma Gray Munthe och Helena Lindblad satt igång en sorts bloggbeef.

Lindblad skriver notis i DN om hur bloggarna är det nya stasi, fast till och med ännu mer hjärtlösa än Stasi, med en referens till filmen De andras liv.
På nytt visar Dagens Nyheter upp sin otroliga känslighet inför bloggfenomenet, Du vet, hur de på sveriges största prenumererade morgontidning får för sig att de är de utsatta och observerade medan småbloggarna med några hundra besökare är de verkliga makthavarna.

Nya rodeotider

Jag samlar på jobb. Det senaste i samlingen är ett  som handlar om att bossa över tidningen Rodeos hemsida. Det är lite mysigt. Och jag tänkte att det var väl lika bra att gå ut hårt direkt och böga till den. För att vara en sajt som liksom ska handla en del om mode så är den ju plågsamt straight.


Hem till gården

På hembesök på Skånelängorna. Farsan hoppar runt med en krycka och jag trakasserar honom med frågor om hans personnummer hela tiden. Brorsan är jetlaggad sen sin sydamerikavistelse och sover halva dagen. Utanför huset förbereds det för en ny carport. Traktorer dundrar förbi på den smala vägen utanför huset. Hemmavid. Just nu. 

hits