Göteborg Onsdag

Otack är världens lön. 
Här hoppar man in som en glad självuppoffrande liten ängen som ersättare i Fiprescijuryn, och vilken sorts karmabelöning får man får det? Jo, världens suraste, snålaste, struligaste och otrevliga jurymedlem. Onsdag morgon skulle vi se svenska filmen Darling, och eftersom kopian inte var svensktextad så hade man ordnat med simultantolkning. Jurymedlemman F, som redan i bilen bestämt sig för att first impressions last och därför besvarat varje fråga jag ställer med ett eller på sin höjd två ord, bestämmer sig för att VÄGRA se filmen på det här sätter. Och visst, simultantolkning kanske inte är världens bästa grej, men man behöver ju inte ställa till med en scen. 
On top of this visar det sig att snubben missar filmen som han ska presentera på kritikerveckan (hittar inte biografen) hoppar över ytterligare en film senare samma kväll (kollar den senare). 
Men efter att Jannike Å på ett milt men mycket bestämt sätt gett honom en uppsträckning börjar han be om ursäkt för sitt uppträdande lite senare på kvällen. 
Den tredje jurymedlemmen verkar också till sist ha kommit till Göteborg, men går på ett separat schema så vi ses nästan aldrig. 


Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits