Oseriöst om Brokeback Mountain och Keillers Park

Oseriöst om Brokeback Mountain och Keillers Park

Bland de mer underhållande argumenten på gårdagens porrseminarium var det att romantiska komedier förmedlar en minst lika skev och felaktig bild av världen som porren gör.
Om man vill vända på resonemanget så kan man ju fråga sig vad spelfilmer som Brokeback Mountain och svenska Keillers Park förmedlar för bild av sexuell bögpraktik. Bägge filmerna har nämligen identiska bögsexskildringar.
Dels den gamla goda "jag spottar i näven och kör in den" (ajajajajajaj). Det kan man ju förstå när det handlar om två cowboys isolerade på ett berg på sextiotalet. Men i centrala Göteborg på 90-talet?
För att göra saker och ting ännu mer komiska har bägge filmerna också identiska skildringar hur det går till när en kille som gillar killar ligger med en tjej. Han vänder dem på mage och sätter på dem bakifrån (det är till exempel så som den enes fru kommer på att han är bög - han överger missionären och testar doggystyle. Det måste ju innebära att han är pugga, liksom).
Är Lafa och säkrare sex-kampanjerna informerade? Och kommer bi-aktivisterna att mana till bojkott, under parollen - "vi kan mer än knulla bakifrån!"?
Allmänt | |
#1 - - victor:

*hahaahaaahaa!*

#2 - - Stefan Ingvarsson:

jag brukar rent av hävda att romatikböcker/romkom ger en SKEVARE bild av verkligheten än porr. ha ha. ja det där med saliv var konstigt. annars brukar ju marlon brando-tekniken med överblivet smör vara en hit i fiktionen.

#3 - - Tor Billgren:

Vem använder ordet pugga? På allvar?

#4 - - Norma Desmond:

Pugga är ett fint ord. Valentino var en pugga.

#5 - - Roger:

Jag använder ordet pugga. Varje dag faktiskt. Det är bara ni där nere i Skåne som är lite efter.

#6 - - satan:

Åh Roger, guud vad bra du är! Speciellt när du skriver nåt du tycker är oseriöst.

#7 - - Stefan Ingvarsson:

Pugga? Pugga är det enda ordet man k a n använda seriöst...

#8 - - Tor Billgren:

Jag använder alltid hå-mosexuell.

#9 - - Anonym:

Fast i fallet med Brokeback Mountain så beror detta på att de följt novellen ganska strikt och där går den scenen till på just det sättet.

Jag hade för övrigt aldrig hört ordet pugga förut. Jag måste vara extremt isolerad.

Upp