Hem ljuva hem

Tillbaka igen efter en halv vecka i Berlin med bögarna. En resa som allt mer utkristalliserades till en ren sjukdomsresa. Två personer hade problem med sina magmunnar, sånt som man först märker på allvar när man är fem personer som delar en etta. En hade för stor magmun och en för liten tror jag. Den ene kunde inte kontrollera sina avgrundsrap, den andre fick inte ut något alls. En av magmunsmännen fick dessutom en grav förkylning nästan direkt, och den andra kräktes och fick andnöd av huvudvärkstabletter. Bög nummer tre kom direkt från Djakarta, och efter en jetlaggad kväll ute tillbringade han resten av långhelgen med att ha maginfluensa. Bög nummer fyra var inte sjuk, men tillbringade den mesta av sin tid med att ragga dejter på nätet på fyra eller fem kontaktsajter parallellt. Och ville gärna att vi andra skulle planera våra kvällar utifrån hans. "kan inte ni vänta med att gå på festen och först gå på puben X där mitt ena ragg spelar skivor. Jag går först och ligger med ragg Y och kommer dit om en liten stund bara. Sen kan vi åka till andra ändan av stan på en fest, jaså klockan är redan midnatt? Ja, men det ska nog ordna sig ändå".
Själv gick jag nog mest runt och var rädd för att få de andras sjukdomar. Men jag antar att hypokondri också är en sjukdom.
Allmänt | |
#1 - - Dexo:

Hahahahahaha.
Hahaha.
Moahahaha.
Gud sa roligt. GUD. Det har ar RIKTIG bogkultur 2006.
PRECIS sahar ar det.
Skit nu i Projektet med Will&Grace-mannen och gor det sjalv. Du ar ju typ 250 resor mer intresant och PA det.
Go girl.
Go.
Go, go.

#2 - - Lambada:

men var fan hittar man programmet? I meyn hemkomster står ju inte vad resp program handlar om, och i notisen om ditt avsnitt finns ingen länk eller hänvisning.

Upp