Ondskans hem i TV-världen

Oj, oj, oj.
De som tycker att mesar som Johan Croneman och Kerstin Hallert är elaka tv-skribenter kan väl ta sig en titt på bloggen tv igår. Anonymitet är av princip rätt mesigt, men texterna är å andra sidan konsekvent på en låg, tarvlig och jävligt underhållande nivå.
Om "Biggest Loser":
"Annat som Biggest Loser har bevisat är att viktminskning är inte till för alla. Tore i det norska laget gick från världens sötaste teddybjörn som man bara ville borra in sitt huvud i tjockmagen på till någon sorts baltisk tjackpundarlook som bara var sjukt läskig. Back to the burgers, Tore. Vi vill inte ligga med dig förrän du har lagt på dig minst tjugo kilo."
Om Lisa Förare Winbladh:
 Lisa är inte en gullig matnörd som sprider doftglädje i alla hem, hon är ett stinkande äckligt litet troll som vill annektera världens människors (eller åtminstone den tvtittande svenska befolkningens) hjärnor till att endast lystra till vad hennes Lisa Ekdahlsaktiga pytteröst kan befalla!
Och så där håller det på.
http://tvigar.blogspot.com/

TV | |
#1 - - Tor Billgren:

Asså vilken blogg är det?

#2 - - mr.miller:

Det verkar ju hur dåligt som helst. Kanske kan jag använda den som ett av många exempel på hur fel det kan bli när anonymitet används på bloggen. Ser framemot url.

#3 - - Roger:

fixat!

Upp